marți, 28 iunie 2011

Richard Branson îşi dezvăluie secretele în “Afacerile, dezbrăcate”

Cartea lui Richard Branson “Afacerile, dezbrăcate. Aventurile unui antreprenor internaţional” a apărut recent la Editura Publica.
Branson ocupă locul 212 în lista celor mai bogaţi oameni din lume întocmită de Forbes pentru anul 2010 şi poziţia 8 în clasamentul global al celor mai influenţi gânditori de business Thinkers 50, ediţia 2009. Este autorul cărţilor “Screw It, Let’s Do It – Lecţii din şcoala vieţii” (Editura Publica – 2009) şi “Pierderea virginităţii” (Editura Publica – 2010).
În “Afacerile, dezbrăcate”, Sir Richard Branson îşi împărtăşeste secretele carierei sale în business şi dezvăluie adevărul despre cele mai riscante, geniale şi îndrăzneţe afaceri ale lui.
Descoperiţi de ce a încercat Virgin să se măsoare cu unul dintre cele mai mari superbranduri internaţionale, cum Virgin Mobile USA deţine recordul pentru compania care a generat cel mai rapid încasări de peste un miliard de dolari (depăşind Microsoft, Google şi Amazon) şi cum Richard este singura persoană din lume care a reuşit să construiască, de la zero, opt companii cu afaceri de mai multe miliarde de dolari, în opt sectoare de activitate diferite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu